Раница за спешни случаи. Документи, медицински пособия, запалка, въже и какво

...
Раница за спешни случаи. Документи, медицински пособия, запалка, въже и какво
Коментари Харесай

Ето какво трябва да има в раницата ви за оцеляване при спешни случаи

Раница за спешни случаи. Документи, медицински принадлежности, запалка, въже и какво още трябва да съдържа нашият комплект за бягство при положение на злополучие или при потребност от евакуация. Според Радомир Мирчев, основател на сайта , по-добре да си рационално квалифициран, в сравнение с нерационално паникьосан, предава Народоосвободителна въстаническа армия.. 

Той споделя, че уеб сайтът е изработен още преди Нова година. " Идеята е да имаме неща от първа нужда, които да са леки и да са събрани на едно място и опаковани. Те се разделят на два типа - неща за оцеляване - механизъм за филтриране на вода, храна, медикаменти, термо одеало, ластичен бинт, йод, антибиотик, неща от първа нужда и движимости, които носят улеснение. Те би трябвало да се преценят по отношение на своят размер и тегло. А при евакуация - своите документи и валута ", обясни той. И добавя, че раницата би трябвало да е до 4 кг.

" Ако си с кола би трябвало да се планува гориво, както и повече багаж - гориво, вода. Ако си у дома и пристигна злополучие, би трябвало да има постоянно вода и храна. Запазването на хладнокръвие е основно ", уточни Мирчев. Според него има и гривнички, направени от въже и те са доста потребни в спешни обстановки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР